Modern familiehuis met een speels, maar toch industrieel interieur

Hoe oud je ook bent, een creatieve en speelse touch toevoegen aan je interieur is altijd leuk. Slingers als decoratie of gymtoestellen als meubelstukken: het kan allemaal! Via Want kwamen wij dit bijzondere huis tegen. Het interieur is ontworpen door KI Design Studio. Zij kregen de opdracht om een fijn familiehuis te ontwerpen, maar de eigenaren wilden ook graag een element wat hen zou verrassen. Wij denken dat dát wel is gelukt.. In de woonkamer staat namelijk een enorme glijbaan!

Ondanks de vele speelse elementen, heeft dit huis een stoere, industriële uitstraling. Kan jouw huis ook wel een industriële touch gebruiken? Bekijk dan deze zeven tips voor een industrieel interieur.

De glijbaan verbindt de begane grond met de eerste verdieping. Waar je eigenlijk zou verwachten dat een glijbaan er kinderlijk uit zou zien, is dat hier helemaal niet het geval. De glijbaan geeft de ruimte juist een stoere, industriële look.

Naast dat de glijbaan natuurlijk meteen de aandacht trekt, heeft het appartement ook een enorme green wall die zichtbaar is vanuit beide verdiepingen.

Wij zijn groot fan van veel planten in huis, maar zo’n gave green wall staat toch wel echt bovenaan ons verlanglijstje. Bekijk ook eens dit mooie penthouse, waar het groen de wanden van de badkamer siert.

Met twee van zulke immense aandachtstrekkers in het interieur, is het slim om de rest van de materialen en meubels vrij rustig te houden. En dat hebben de ontwerpers dan ook gedaan. De inbouwkasten, de vloeren en de keuken zijn gemaakt van lichte houtsoorten die mooi op elkaar aansluiten.

>> Een fantastisch geometrisch huis in Zuid-Korea, mét vuurrode glijbaan!

De badkamer heeft een industrieel interieur, net als de rest van het huis. Ook hier komt de groene touch weer terug! Wist je dat je een soortgelijke verticale tuin super simpel zelf kan maken? Bekijk voor meer inspiratie dit moodboard en ga zelf aan de slag met deze DIY!

www.want.nl

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Modern familiehuis met een speels, maar toch industrieel interieur
Sluiten