Modern penthouse in Tel Aviv met een fantastische kinderkamer

Wonen in een penthouse is een droom voor velen. En al helemaal als het zo’n prachtige modern appartement is als deze! Naast een super fijn interieur heeft het penthouse een heerlijk dakterras en een fantastische kamer voor de kinderen. TOLEDANO + ARCHITECTS is verantwoordelijk voor het bijzondere ontwerp van dit appartement. Kijk je mee?

Woon je zelf ook in een modern appartement en wil je je interieur zo clean mogelijk houden? Check dan deze vier simpele tips die weinig moeite kosten!

In het appartement zijn veel industriële materialen gebruikt. Denk aan verschillende soorten hout, beton en veel staal. In de grootste ruimte van het huis – de woonkamer – is de trap een echte eye catcher. De constructie van trap loopt namelijk helemaal door tot de tweede verdieping. Een leuke bijkomstigheid hiervan is dat de trap overdag een bijzonder schaduwspel achterlaat op de strakke vloer. Het trapgat is open en ruimtelijk, maar door de stalen constructie wordt de trap toch enigszins afgesloten.

Op de bovenste verdieping van dit penthouse is de keuken gesitueerd. Het donkere hout van de keuken steekt prachtig af bij de strakke witte muren en het betonnen plafond. De leefkeuken bestaat uit een behoorlijk grote ruimte, die door middel van strakke schuifpanelen afgesloten kan worden. Zo behoud je de ‘openheid’ van de ruimte, maar biedt het ook wat meer privacy als dat gewenst is. Het zou natuurlijk zonde zijn van zo’n ruimte om het helemaal af te sluiten!

Woon je zelf ook in een loft en zoek je nog een slimme oplossing om de ruimte af te sluiten? Bekijk dan onze zeven alternatieven voor muren.

>> Van twee appartementen naar één modern huis

Het hele huis ziet er fantastisch uit, maar het pronkstuk is toch echt de kinderkamer. Het is een gedeelde slaapkamer, maar dit is super goed opgelost: de bedden hebben beide een apart gedeelte in de ruimte. De houten constructie zorgt voor speelse hoekjes en veel handige opbergplekken.

>> De bedstee in een modern jasje

Delen jouw twee kids ook een slaapkamer, maar is de ruimte niet geschikt voor zo’n constructie? Dan bieden hoogslapers dé uitkomst! Check hier de leukste varianten.

www.toledano-architects.com

Reageer op artikel:
Modern penthouse in Tel Aviv met een fantastische kinderkamer
Sluiten