Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Wooninspiratie 8 okt 2018

Wij zijn jaloers op de bewoners van dit moderne appartement

Ken je het gevoel dat je een huis tegenkomt waar je in één klap ineens stikjaloers bent op de bewoners van het pand? Dat gevoel hadden wij een beetje toen we dit appartement tegen kwamen. Zo heeft het appartement drie balkons, een prachtige open kast waar veel boeken in passen en een mooie haard in de slaapkamer. Kijk je mee? 

Het hoge plafond is om bij weg te dromen en het neutrale kleurenpalet geeft de woning een chique uitstraling. Ook de abstracte schilderijen en de lamp geven het geheel een luxe vibe.

Abstract en modern

De knappe kast in de woonkamer is het eerste wat ons opvalt. Deze staat niet alleen vol met boeken, maar ook met lieve schilderijen en vazen in verschillende vormen en maten. Voor de rest staat er dan ook niet teveel poespas in de kamer. De twee kamerplanten geven de ruimte warmte en levendigheid, iets wat niet in een woonkamer mag ontbreken. Het grote vloerkleed past erg mooi bij de bank, maar ook de zwarte stoel staat erg goed in de kamer.

Vanuit de woonkamer kijk je uit op een fijn terras. Heerlijk om in de zomer na een lange werkdag bij te komen, maar ook ideaal voor een barbecue met cocktails.

Aluminium plaatje

Deze keuken laat zien hoe mooi aluminium kan zijn. De keuken heeft een moderne en industriële look die erg goed past bij de rest van woning. Aan ruimte ook geen gebrek, want of je nou taart wilt bakken of een driegangen menu, er is ruimte zat.

 

Stairway to heaven

Kijk eens wat een prachtige trap: dit moet vast een stairway to heaven zijn. In ieder geval brengt de trap je naar de fijne master bedroom. De kleur van de trap sluit goed aan bij het neutrale kleurenpalet van de woonkamer en is een ware eyecatcher.

De romantische open haard is de absolute sfeermaker in de slaapkamer. Ook erg leuk hoe de blokken hout als accessoire zijn gebruikt. Stijlvol én effectief. De grote ramen laten veel licht binnen en creëren een oase van rust in de ruimte.

Meer appartement met fijne balkons

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wij zijn jaloers op de bewoners van dit moderne appartement
Sluiten