Emma Bering
Emma Bering Wooninspiratie 22 aug 2018

Deze minimalistische keuken heeft de leukste tegeltjes

Een kleiner appartement opleuken kan soms een hele uitdaging zijn. De een gaat voluit met felle kleuren, behang of accessoires en de ander houdt het wat minimalistischer. Zo ook dit appartement. Heel rustig en kalm, maar wel met de leukste tegeltjes in de keuken!

Als je appartement wit en rustig is, kan je je ruimte toch nog heel goed opleuken! Denk bijvoorbeeld eens aan deze super leuke tegeltjes voor in de keuken!

Binnenkijker wit en strak design
Binnenkijker wit en strak design
Binnenkijker wit en strak design

Als je alles in je huis al zo clean en wit hebt, is het leuk om ergens iets meer uit je dak te gaan. De keuken is hier de perfecte ruimte voor. Je kan natuurlijk een bijzondere bank nemen of heel veel toffe accessoires plaatsen, maar je kan ook kiezen voor bijzondere tegels in de keuken.

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar als je huis al zo rustig is, is het juist leuk om daar wat meer aandacht aan te besteden.

Binnenkijker wit en strak design

Binnenkijker wit en strak design

Qua kleur zijn de tegels niet heel bijzonder, maar het patroon is geweldig. Ook zo leuk dat bijna elk tegeltje een ander patroon heeft. Daardoor houd je het speels en interessant.

De tegeltjes lopen helemaal door tot de bovenrand van de kastjes en ook de zijkant van de kast is betegeld. Maar ondanks de drukke tegeltjes is het niet een drukke en onrustige keuken. Dat komt waarschijnlijk door de combinatie van de rustige woonkamer met de drukke tegeltjes. Het balanceert elkaar uit. Misschien een leuk idee voor jouw eigen keuken?

Binnenkijker wit en strak design
Binnenkijker wit en strak design

Koele kleuren in de zithoek

De woonkamer zit direct naast de keuken. De woonkamer en keuken zijn ook één ruimte, dus dat maakt het ook meteen een stuk groter en opener. Ze hebben voor de zithoek koele kleuren gebruikt, zoals blauw. Blauw kan soms heel overheersend zijn, maar hier past het heel goed met de rest van de ruimte. De kleur blauw is niet donker of fel, maar juist licht en onopvallend. In sommige accessoires is grijs gemixt wat ook weer goed matcht met het geheel.

Het witte kastje bij de slaapkamer is opgeleukt met een industrieel krat en een poster van de wereldkaart. Deze kleuren zijn ook weer heel neutraal en passen daarom goed bij de sfeer van de woonkamer.

Meer minimalistische huizen bekijken?

Bron: Bjurfors

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze minimalistische keuken heeft de leukste tegeltjes
Sluiten