Lotte Wullems
Lotte Wullems Interieur 14 sep 2017

Deze drie metalen items zijn dé musthaves voor een minimalistische gang

Gaat jouw hart sneller kloppen van een monochroom kleurenpalet en hou je van een strakke look? Dan creëer je met een minimalistische gang de perfecte binnenkomer. En wat naast witte muren niet mag ontbreken zijn items van zwart metaal. Wij hebben drie musthaves voor jou op een rij gezet.

Mist je hal toch wat gezelligheid? Zo voeg je wat extra sfeer toe aan een kleine, minimalistische ruimte.

Anna Leena

Een simplistische kapstok

Een stoel vol met jassen en sjaals is een no-go. Voor een strakke look orden je je kleding netjes en het liefst aan een metalen rek. Dit hangende exemplaar is bijvoorbeeld zeer stijlvol.

Studio 1207

Een metalen open kast

Een minimalistisch en modern huis kan niet zonder een metalen open kast. Een combinatie met glas zorgt voor een chique uitstraling, terwijl hout wat meer warmte toevoegt.

Hoe je zo’n soort kast of dressoir het best kunt stylen, lees je hier.

Oracle fox

Spiegeltje, spiegeltje

Omdat je vaak voordat je weg gaat nog even wil checken of je haar of make-up nog goed zit, is een spiegel in de gang geen overbodige luxe. Ook laat het de ruimte groter lijken, doordat het licht wordt weerkaatst. Win-win dus! En als echte minimalist, ga je natuurlijk voor een rond of langwerpig exemplaar met een dun, metalen frame. Voeg eventueel een leren band toe voor een meer stoere touch.

Meer inspiratie voor een minimalistische look

Deze match in heaven staat op jouw lijf geschreven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze drie metalen items zijn dé musthaves voor een minimalistische gang
Sluiten