Welkom: dit is de hemel voor ultieme minimalisten

Bij sommige mensen zullen hun wenkbrauwen omhoog gaan na het zien van dit huis. Want ja, het interieur is écht helemaal af en dat is voor sommige mensen niet echt te begrijpen. Nee, de bewoners zijn niet aan het verhuizen en ze hebben ook niet te weinig spullen ingekocht voor de grootte van hun huis, maar hebben bewust gekozen voor een interieur als deze. Welkom in de hemel, op maat gemaakt voor de ultieme minimalist.

Een minimalistisch huis heeft meerdere voordelen: de ruimte lijkt groter, de spullen die erin staat krijgen alle focus en je creëert er een rustgevende sfeer mee.

Zeg nou eerlijk, het zou toch best zonde zijn om deze prachtige visgraat vloer te verbergen onder tientallen meubels? En deze prachtige velvet stoel zou ook een stuk minder opvallen tussen een hoop andere meubels, niet waar? Sommige elementen van een interieur hebben niets anders nodig, en schitteren juist in hun eenvoud.

There’s more to discover…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

WIJ ZIJN BENIEUWD

Wat vind jij van dit interieur? Word je hier blij van of vind je dit juist een kille bedoeling zonder gezelligheid? Ben jij een echte minimalist als het aankomt op interieur of laat jij juist geen enkel hoekje onbenut in huis? Laat het ons weten in de comments op Facebook.

Fantastic Frank

Reageer op artikel:
Welkom: dit is de hemel voor ultieme minimalisten
Sluiten