Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 2 mei 2020

De inrichting van dit wel héél minimalistisch, maar ook stijlvol

Op de Roomed redactie zijn we niet vies van een mooi minimalistisch appartement. Dit Scandinavische appartement pas precies in dat plaatje. Het is stijlvol, rustig, en er is volledig over nagedacht. Kortom: we zouden hier zo wilen wonen. Kijk je mee?

Is het minimalisme niets voor jou? Neem dan eens een kijkje bij ons artikel over de woontrends van 2020, waar het maximalisme aan bod komt.

minimalistisch appartement
Bron: Bolaget
minimalistisch appartement
Bron: Bolaget

We gokken dat dit huis vanwege een verkoop al wat leeggehaald is, en dat er daarom geen bank en salontafel meer te vinden zijn. Voor ons geen probleem, want nu ligt de focus juist meer op die prachtige jurk die als eyecatcher aan de muur hangt.

Want een kledingstuk ophangen als decoratie, waarom ook niet? We vinden het tof idee om een bijzonder kledingstuk op deze manier in de spotlight te zetten. Dat noemen we nog eens een vindingrijke manier om randjes in huis te gebruiken.

minimalistisch appartement
Bron: Bolaget
appartement
Bron: Bolaget

Eenvoud in de keuken

Soms kan eenvoud ook gewoon hartstikke mooi zijn. Twee kruidenplanten, twee terracotta potten en een lichtblauwe muur met grijze ondertoon. Meer heb je niet nodig voor een mooi plaatje in de vensterbank.

En hallo, over die vensterbank gesproken. De vensterbank is omgetoverd tot bartafel, en daar zijn we enorm enthousiast over.

appartement
Bron: Bolaget

Dat minimalistisch meteen staat voor saai, is overigens een dikke misvatting. Ook een minimalistisch interieur kan spannende, speelse details hebben! Kijk bijvoorbeeld eens naar de bovenstaande foto, waar er in de gang een vrolijk geel strepenbehang aan de muur hangt.

Oké, we hebben een zwak voor streepjes in huis, maar we vinden gewoon dat het een huis helemaal afmaakt.

Meer inspiratie opdoen in een minimalistisch interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De inrichting van dit wel héél minimalistisch, maar ook stijlvol
Sluiten