Minimalisme ten top: een compleet wit hotel in Mexico

In dit hotel in Mexico is alles wit. En met alles, bedoelen we ook echt alles. Het Mar Adentro Hotel ligt in San José del Cabo, het meest zuidelijke puntje van Mexico. Het is er vrij toeristisch, maar in dit hotel is daar niets van te merken. Mar Adentro is een super chic en behoorlijk prijzig hotel, maar daarom is het extra leuk om via onderstaande foto’s stiekem even rond te kijken..

Dit Berlijnse hotel is ook fan van wit. Hier slaap je in een te leuk houten huisje!

Het hotel bestaat uit 205 spierwitte kamers. Veel kamers hebben uitzicht over zee en de bij het hotel horende ‘baai’. Deze baai is aangelegd door het hotel. Hier vind je een terras met ligbedden en het terras van het restaurant. De paden naar deze plekken toe lijken op het water te zweven. Architect Miguel Ángel Aragonés wilt hiermee de gasten van het hotel het gevoel geven dat zwaartekracht niet bestaat. Ook de compleet witte hotelkamers zijn ontworpen met dit uitgangspunt.

Om een optische illusie te creëren heeft de baai een zwarte ondergrond gekregen. De witte constructie van het hotel reflecteert hierdoor prachtig in het water, wat ook weer zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

De smetteloze witte kamers zijn te reserveren als hotelkamer, maar een aantal kamers zijn ook te koop als residence. Om de koper een beetje tegemoet te komen is het wel mogelijk om de kamer op te leveren met iets meer kleur.

Heb je thuis ook veel wit in je interieur, maar vind je de styling nog wat lastig? Bekijk dan deze tips.

Bekijk ook eens deze bijzondere hotels:

www.contemporist.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Minimalisme ten top: een compleet wit hotel in Mexico
Sluiten