Middenin deze Amsterdamse juicery staat een boom!

Sinds de hype van sapjes en shakes ook in Amsterdam is neergestreken, schieten de juice bars als paddestoelen uit de grond. En als er veel keuze is, moet je als ondernemer extra hard je best doen om klanten naar jouw tent te trekken. Dat heeft Nathalie van The Cold Pressed Juicery goed begrepen. Zij schakelde de getalenteerde ontwerpers van Standard Studio voor het interieur design van de Amsterdamse juicery en die kozen voor een opvallend item. Ze plantten een boom middenin de zaak! Ja, zo trek je de aandacht én geef je meteen aan dat er iets ‘groens’ te halen is.

Het zou goed kunnen dat de naam Standard Studio je bekend in de oren klinkt. De studio was namelijk ook verantwoordelijk voor het design van ons droomhuis aan de Bloemgracht en zij werkten aan deze loft in een oude school.

Belangrijk was om de grafische, diagonale lijnen uit de huisstijl van The Cold Pressed Juicery terug te laten komen in het design. De ontwerpers kozen voor lijnen van zwart en roze gepoedercoat staal en houten lamellen.

De ruimte is niet al te groot – namelijk 23 vierkante meter – maar toch voelt het niet krap aan. Dit komt doordat de designers één wand met spiegel bekleden. Spiegels maken een ruimte optisch groter.

Dé eyecatcher van deze Amsterdamse juicery is toch wel de boom, die middenin de ruimte geplant werd in een grote bak. Die boom valt ons dan ook elke keer weer op als we over de Herengracht richting de redactie fietsen!

MEER LEZEN
Ben je geïnspireerd door deze juicery? Bekijk dan ook even eens deze huizen met bomen ín huis. Of pak het iets kleiner aan met een kamerboom in huis.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Middenin deze Amsterdamse juicery staat een boom!
Sluiten