Ben jij het middelste kind in het gezin? Dan passen deze planten bij jou

Kamerplanten zijn hip, hot en happening. Als resultaat daarvan staan tuincentra barstensvol met de mooiste planten. En ja, we kunnen ons heel goed voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Welke kamerplant kan je het beste kiezen? Welke plant is jouw ideale match?

Vorige week hebben we al gekeken welke planten het beste bij jou passen als je het oudste of het jongste kind van het gezin bent. Vandaag kijken we naar de kinderen die daar precies tussenin zitten.

De beste kamerplanten voor het middelste kind in het gezin

Als middelste kind in het gezin is het vaak zoeken naar aandacht. Je zit immers precies tussen de oudste en de jongste van het gezin in. Daardoor ben je heel zelfstandig en op zoek naar jouw eigen pad in het leven.

Jij hebt genoeg geduld om lastig groeiende planten een mooi plekje in huis te geven. De onderstaande planten zijn daarom een paar prachtige kanshebbers om jouw nieuwe aanwinst te worden.

Kaaps viooltje

Het Kaaps viooltje is een dankbare kamerplant. Als je ‘m goed verzorgt en aandacht geeft, kan hij bijna het hele jaar bloeien. Daarnaast is het ook nog eens een eitje om de plant te stekken.

Bromelia

De Bromelia wordt vaak gezien als een ouderwetse plant, maar dat is wat ons betreft hartstikke onterecht. De bloemen van deze kamerplant vinden we prachtig!

Graslelie

De Graslelie is wat ons betreft één van de makkelijkste kamerplanten ooit. Je geeft ‘m één keer per week water, en de plant heeft het al snel naar zijn zin.

Vetplanten

Vetplanten zijn terug van weggeweest. Net als de cactus zijn ze weer hartstikke hip, én gemakkelijk ik de verzorging. Vetplanten zullen naar alle waarschijnlijkheid niet al te snel groeien, maar ze geven jouw interieur wel een prachtige touch.

Meer lezen over kamerplanten?

apartmenttherapy

Reageer op artikel:
Ben jij het middelste kind in het gezin? Dan passen deze planten bij jou
Sluiten