Frederique Rekers
Frederique Rekers Uncategorized 2 jun 2021

Meer Mid Century Modern in jouw interieur? Ga voor meubels met haarspeld poten

De Mid-Century stijl blijft populair en al helemaal als je er een moderne draai aan geeft. Als je je afvraagt hoe je meer van deze stijl in jouw huis kunt krijgen ben je bij het goede adres. Wij vertellen in dit artikel hoe je meer Mid-Century Modern in jouw interieur krijgt.

Dat doen we dit keer door middel van meubels met haarspeld poten. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Mid Century Modern

Meubels met haarspeld poten zijn eigenzinnig en erg veelzijdig. Het kan met veel materialen worden gecombineerd en ze zien er retro uit. We laten een paar meubels met haarspeld poten zien die perfect passen in een Mid Century Modern interieur.

Deze bijzettafel met haarspeld poten is de perfecte aanvulling voor bij je bank in de woonkamer. De retrostijl met natuurlijk tafelblad creëert echt een statement in huis. Zet hem neer in je woonkamer of in een slaapkamer.

Een originele plantenbak

Dit is wel een hele leuke bak voor je plant. Hiermee valt je plant extra goed op en geef je hem de hoogte die hij nodig heeft. De haarspeld poten maken het helemaal af en geven je een leuk plaatje om naar te kijken.

Barstoelen waar je u tegen zegt

Deze kwalitatief goede eiken barkruk is een echte aanvulling in je huis. Het minimalistische design kan je goed combineren met andere meubelen in huis. Het enige wat je wel nog nodig hebt is een bartafel. 😉

Houten salontafel met haarspeld poten

Voor deze salontafel maken wij erg graag een plekje vrij in huis. 😍 Ook deze haarspeld poten zijn weer gecombineerd met hout. Een combinatie die perfect is voor een Mid Century Modern huis.

Say what

Je kunt het zo gek nog niet bedenken of er passen haarspeld poten onder. Dit bed is afgemaakt met gele haarspeld poten die het echt een uniek item maken om naar te kijken.

Wist je dat je dit ook zelf kunt maken? Haarspeld poten kan je gemakkelijk zelf kopen en het enige wat je hoeft te doen is ze vastmaken aan jouw meubel.

Gekleurde poten

Je kan er ook voor kiezen om voor gekleurde poten te gaan. Het fleurt je interieur meteen een stuk op en als je het combineert met wit of hout past het nog steeds erg goed in een Mid Century Modern interieur. Kies een kleur die jij mooi vindt en jouw meubel zal goed opvallen in huis.

Do it yourself: zo maak je zelf een mid-century modern plantenstandaard

Mid Century Modern
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Decoist

Reageer op artikel:
Meer Mid Century Modern in jouw interieur? Ga voor meubels met haarspeld poten
Sluiten