Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 6 feb 2020

Cat ladies opgelet: dit Japanse merk verkoopt mini-meubels voor je kat

Voor onze kittige viervoeters hebben we alles over. Ze verdienen het allerbeste, dus dat kopen we ook voor ze. Deze Japanse meubelcollectie voor katten is de droom voor iedere kattenliefhebber, want deze meubels voor katten zijn stijlvol én functioneel. Wat wil een mens nog meer?

Want eerlijk is eerlijk, wat is er nou leuker dan jouw eigen meubels te matchen met die van je kat?

Kleine meubels voor kleine wezens

De meubelcollectie maakt deel uit van een nieuwe campagne in Japan om de Fukuoka regio nieuw creatief en ambachtelijk leven in te blazen.

Zo kwam meubelbedrijf Okawa Kagu op het idee om de vaardigheden van lokale ambachtslieden in Fukuoka te combineren met de liefde voor katten op het internet. Voor de collectie namen ze grote-mensen-meubels als voorbeeld, en maakte deze kleiner voor katten.

Het resultaat: kleine bedden en banken van hoge kwaliteit voor viervoeters om languit op te liggen. Wat een luxe!

Minimalistisch en chique

De collectie heeft een minimalistische en chique uitstraling. Op het eerste gezicht zou je niet eens kunnen zien dat het speciale meubels voor katten zijn. Daardoor past het wellicht ook meer bij je eigen meubels. De meeste kattenspullen die je ziet zijn vaak voorzien van hartjes of kattenpootjes waardoor het toch niet echt matcht met de rest van je huis. Deze krabpalen zijn overigens wél mooi.

De meubels zijn te bekijken op deze website. Mochten deze Japanse kattenmeubels toch iets te ver voor je zijn dan is de LURVIG-collectie van IKEA ook gewoon heel schattig. Al met al weten we dat katten uiteindelijk toch liever voor een kartonnen doos kiezen dan voor een luxe bedje.

Meer interieurtips voor kattenliefhebbers:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

mymodernmet

Reageer op artikel:
Cat ladies opgelet: dit Japanse merk verkoopt mini-meubels voor je kat
Sluiten