Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 5 jan 2018

In dit interieur is iedere kamer gevuld met accessoires in roestkleuren

Het leukste aan het hebben van een groot huis: je kunt in iedere kamer een andere stijl creëren. Tenminste; dat is fijn voor de eeuwige twijfelaars onder ons. Maar wat als je eigenlijk al precies weet wat voor stijl je het allermooist vindt? En welke kleuren je wil gebruiken? Dat is ongetwijfeld het geval geweest bij de bewoners van dit huis. Zij gingen voor roestkleuren!

En niks subtiel, elke kamer wordt volgezet met de mooiste accessoires. Zelfs de badkamer! Scroll snel naar beneden voor een kijkje van binnen.

roestkleuren
roestkleuren

Roestkleuren zorgen voor een herfstige sfeer. Voor meer herfstige inspiratie kun je trouwens dit fijne huis nog eens bekijken.

roestkleuren

Marmer en koper: volgens ons een ware match made in heaven. Koper heeft een prachtige roetachtige kleur en is daarom het perfecte materiaal voor dit interieur.

Overal in huis voeren de roestkleuren de boventoon. Een witte basis wordt gecombineerd met verschillende potjes van roestige materialen, warme houtkleuren en en zachte stofjes.

There’s more…

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

MEER LEZEN

Dol op roestkleuren in je interieur? Wij maakten een prachtig moodboard met een bundeling van de mooiste interieurs die deze diepe herfsttinten prachtig tot hun recht laten komen. Je checkt ‘m hier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Fantastic Frank

Reageer op artikel:
In dit interieur is iedere kamer gevuld met accessoires in roestkleuren
Sluiten