Emma Bering
Emma Bering Tuin 27 nov 2018

Te leuk voor in de tuin: metalen vogeltjes voor in de boom

Het leuke aan het hebben van een tuin zijn toch wel de dieren die op bezoek komen. Vooral vogels spenderen graag wat minuutjes in de tuin. Al helemaal als er ook wat te eten is. Ook als je niet veel vogels in je tuin krijgt kan je de illusie wekken dat ze er wel zijn. Hang deze leuke metalen vogeltjes in je boom en maak er zelf een vogelparadijs van.

Je hebt er niet veel voor nodig. Als er maar een stuk hout is waar het metalen vogeltje in kan hangen. Een boomstam of zelfs een houten schutting kan ook al werken.

metalen vogeltjes boom tuin

De leukste metalen vogeltjes voor in je tuin

De metalen vogels zijn gebaseerd op de vogels die je hier in Nederland ziet vliegen. Zo zie je de mus, specht, roodborstje en de merel. Al deze vogels zie je vaak vliegen of eten in je tuin. Er zijn ook een aantal wat bijzondere vogels te verkrijgen, zoals een uil, paradijsvogel en ijsvogel. Het geeft je tuin net even een exotisch tintje.

Je kan natuurlijk helemaal zelf bepalen hoeveel metalen vogels je in je tuin wilt hangen. Zo kan je van elke soort één kiezen of je houdt het op 2 of 3 metalen vogeltjes in totaal.

metalen vogeltjes boom tuin

Van Nieuw-Zeeland naar Nederland

Officieel komen deze metalen vogeltjes uit Nieuw-Zeeland. Ontwerper Phil Walters maakte deze vogels geïnspireerd op de vogels die daar leven. Henk Lakeman besloot Metalbird ook in Nederland te produceren en te verkopen. Maar dan vooral met de Hollandse vogels.

De prijs voor deze leuke metalen vogeltjes van Metalbird ligt rond de €30,- en ze zijn online te bestellen.

Meer leuke ideeën voor de tuin?

Reageer op artikel:
Te leuk voor in de tuin: metalen vogeltjes voor in de boom
Sluiten