Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Design 7 aug 2015

Met Reform maak je van je standaard Ikea keuken een echte eyecatcher

Een designkeuken, we dromen er allemaal van maar helaas laat ons budget het niet altijd toe. Gelukkig maakt Ikea prima keukens in veel verschillende soorten en maten én voor een goede prijs. Het probleem.. je komt die pas aangeschafte Ikea keuken opeens overal tegen! En daarom zijn wij op de redactie van Roomed zo dol op Ikea hacks, simpele veranderingen waardoor je je Ikea meubel of keuken nét even wat specialer maakt. Het Deense merk Reform speelt heel goed in op deze trend en heeft dé oplossing voor de standaard witte keuken: je koopt de basis van je keuken gewoon bij Ikea en bestelt daarnaast prachtige designer keukenfronten. Zo is de designkeuken uit je dromen toch dichterbij dan je denkt!

Nadat je de basis van de keuken hebt besteld bij Ikea, kun je via Reform kiezen uit verschillende designfronten, ontworpen door vier Scandinavische architectenbureaus.

Basis

De fronten van deze lijn doen de naam eer aan; strak, modern, basic. Deze lijn heeft twee varianten, fronten met ronde of rechthoekige uitsparingen.

>> Shop the look: minimalistische keuken in wit en grijstinten

BIG

De tweede lijn is ontworpen door de architecten van Bjarke Ingels Group. De fronten zijn gemaakt van duurzaam eikenhout, maar de lijn is ook verkrijgbaar in wit. Opvallend is de bijzondere greep, gemaakt van een stof die je normaal alleen tegenkomt in de auto. Juist, de veiligheidsgordel.

HLA

Henning Larsen Architects ontwierp voor Reform een strak, wit front met een subtiel verloop en een eikenhouten front met mooie koperen strip. Onze persoonlijke favoriet!

>> 6x glimmende accenten met koper

NORM

De laatste lijn is ontworpen door NORM Architects en bevat fronten gemaakt van meerde materialen zoals eiken, gerookt eiken, of een combinatie van zink en brons. Deze lijn is mooi in haar eenvoud, niet teveel poespas maar wel gemaakt van bijzondere materialen.

Hebben we je overtuigd? De fronten zijn vanaf september 2015 te bestellen op de website van Reform.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

reformcph.com

Reageer op artikel:
Met Reform maak je van je standaard Ikea keuken een echte eyecatcher
Sluiten