Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Compact Wonen 14 feb 2016

Met deze hoogslaper bespaar je veel ruimte in je kleine slaapkamer!

Eerder al schreven we over deze geniale hoogslaper, wat een bed, kast, eethoek en logeerbed in één is. Wanneer je in een klein huisje woont, is zo’n uitgebreid meubelstuk natuurlijk ideaal. En omdat (vooral in de grotere steden) de huisjes tegenwoordig kleiner zijn, zijn er veel ontwerpers die zulke multifunctionele meubels op de markt brengen. Zo ook Robert Gil van Casa Collection uit Brooklyn. Hij ontwierp zelfs een hele serie met té handige hoogslapers.

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor jouw kleine huisje? Bekijk dan eens deze binnenkijker. Dit appartementje bewijst namelijk dat heel veel ruimte niet nodig is voor een fijn en goed ingericht huis!

Voor het aanschaffen van zo’n multifunctionele hoogslaper kun je eerst goed nadenken over wat je graag in je compacte appartement wil hebben. Wanneer je weinig ruimte hebt, moet je wel eens concessies doen. Wil je graag een bureau, of zit je het liefst op een lekkere plofbank? De hoogslapers van Casa Collection zijn allemaal verschillend en maken de keuze zo wel heel makkelijk. Zo zijn er bedden met een grote inbouwkast, een bureau, of een comfortabele bank.

Alle hoogslapers hebben een super slim ontwerp. Elk bed zorgt voor genoeg opbergruimte. Zo bestaan bijvoorbeeld de traptreden uit lades en is de inloopkast helemaal aan te passen op jouw behoeften. De bedden zijn te koop in zowel eenpersoons als tweepersoons, dus perfect voor de kinderkamer of compacte studio!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

www.casacollection.com

Reageer op artikel:
Met deze hoogslaper bespaar je veel ruimte in je kleine slaapkamer!
Sluiten