Met 14 vrienden op wintersport? Dit vakantiehuis is perfect!

Wauw, in dit vakantiehuis zouden we wel een weekje willen doorbrengen! Het huis is ontworpen door Cargo Architecture, in opdracht van een koppel dat het huis graag wil verhuren. Het huis heeft een fijne, minimalistische look en een prachtig uitzicht over de omgeving.

Voor een vakantie in dit huis moet je wel een eindje vliegen. Het huis staat namelijk in Quebec, een van de grootste provincies van Canada. Misschien is het voor een weekje wintersport iets te ver weg, maar we kunnen altijd wegdromen bij de foto’s!

vakantiehuis
vakantiehuis

De combinatie van de spierwitte sneeuw, het lichte hout en het donkere metaal zorgt voor een groot contrast en een prachtig resultaat. Je zou het niet meteen zeggen, maar in dit heerlijke vakantiehuis kunnen wel veertien mensen blijven slapen. Cargo had hiermee geen makkelijke opdracht, maar het is gelukt: de woonruimte is op de begane grond en de slaapkamers zijn verdeeld over de kelder en de nok van het huis.

vakantiehuis
vakantiehuis

Vanbinnen heeft het huis een Scandinavische uitstraling. De grote ramen, omlijst met prachtige zwarte kozijnen, geven een fantastisch uitzicht over de bergen.

villa-boreale-cargo-architecture-residential-quebec-canada-dave-tremblay_dezeen_936_1
vakantiehuis
vakantiehuis

Het interieur is modern en minimalistisch, maar heeft toch alles wat je nodig hebt wanneer je met vrienden op wintersport gaat: een grote eettafel en een heerlijke plofbank om ‘s avonds op te relaxen.

De prachtige gietvloer geeft de ruimte een moderne look, net als de strakke witte keuken en gestuukte muren. De slaapkamers zijn gesitueerd in het achterste gedeelte van de nok, hierdoor heeft het voorste gedeelte een prachtig hoog plafond wat extra wordt geaccentueerd door de lange snoeren van de verlichting.

>> 7 tips voor het decoreren van een interieur met hoge plafonds

vakantiehuis
vakantiehuis

>> Hier let je op bij het kopen van de beste Eames knock-off

vakantiehuis
vakantiehuis

Ben je benieuwd naar meer vakantiehuizen in de mooiste wintersportgebieden? Check dan zeker ook deze artikelen:

www.dezeen.com

Reageer op artikel:
Met 14 vrienden op wintersport? Dit vakantiehuis is perfect!
Sluiten