Omygod – RTL komt deze winter met een kerstdorp-wedstrijd en ze zoeken nog mensen

Kerstdorpbouwers (het is een hele mond vol) opgelet! In December gaat RTL het programma Merry Little Christmas uitzenden. In het programma gaat Martijn Krabbé op zoek naar de beste kerstdorpbouwers van Nederland, en je raad het al: ze zoeken nog mensen.

Als je al járen kerstdorpen bouwt, is dit jouw kans op die miniatuurdorpjes te laten zien aan het grote publiek.

Merry Little Christmas op RTL

We hebben ons laten vertellen dat steeds meer mensen kerstdorpjes bouwen. En dan bedoelen we niet gewoon-een-paar-leuke-huisjes-op-een-kastje, maar serieuze bouwwerken. Op miniatuurformaat, uiteraard. RTL zag daar een kans, en ontwikkelde het programma Merry Little Christmas.

In het programma gaan fanatieke kerstdorpbouwers samen met professionele miniatuurbouwers de strijd aan om het meest gedetailleerde, mooiste, maar bovenal gezelligste kerstdorp van Nederland te bouwen. En je begrijpt, dat moet op de vierkante centimeter kloppen.

Eerlijk is eerlijk, ik zelf heb nog nooit een kerstdorp gebouwd en ik zie het mezelf ook niet zo snel goed. Veel te veel gepriegel. Maar toch ben ik ontzettend nieuwsgierig naar de mensen die het wél doen, en waarom ze dat zo leuk vinden. Je snapt ‘m al, ik zit op 16 en 23 december voor de tv.

Klinkt goed, waar kan ik me opgeven?

Is dit hélemaal jouw cup of tea? Je kunt je nu opgeven via deze website. Zorg daarvoor dat je in elk geval een paar foto’s van jouw huidige óf voorgaande minatuurwerkjes bij de hand hebt. En wie weet, dan zien we je in december misschien wel op tv.

Meer Kerst op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

RTL Boulevard

Reageer op artikel:
Omygod – RTL komt deze winter met een kerstdorp-wedstrijd en ze zoeken nog mensen
Sluiten