Renée Leeuw
Renée Leeuw Shopping 20 jul 2016

Meneer Boon doet het wéér

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

De naam Piet Boon kwam al eerder voorbij op Roomed – de beste man is verantwoordelijk voor het ontwerp van restaurant The Jane in Antwerpen. De uit Zaanstad afkomstige interieurontwerper is qua persoon zo Hollands als maar kan, het type ‘what you see is what you get’ (al is dat niet bepaald een Nederlandse uitdrukking).

Zijn werk en ambitie zijn alles behalve het Nederlandse nuchter. Piet Boon en zijn team timmeren nationaal en internationaal op indrukwekkende wijze aan de weg. In dertig jaar heeft Studio Piet Boon een spraakmakende reputatie opgebouwd met zijn kenmerkende passie voor design en vakmanschap.

Zijn prachtige nieuwe koffietafelboek – het is inmiddels zijn vierde! – is daarvan met een kleine 300 pagina’s vol wereldwijde projecten, andermaal een ijzersterk bewijs. Mooi toch, een man die je met het grootste gemak Piet noemt, maar die je op basis van zijn werk toch echt zou moeten aanspreken als Meneer Boon.

Wist je dat de ex-vrouw van Piet Boon, Karin Meyn, ook een gaaf boek uitbracht? Zij werkten lang samen en Karin is nog altijd creatief directeur bij Piet Boon.

Het nieuwe boek Studio Piet Boon kost 75 euro en is te verkrijgen via MENDO.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Meneer Boon doet het wéér
Sluiten