Hebben: deze kookboekenstandaard staat té leuk in je interieur

Soms komen we items tegen die té leuk zijn om voor onszelf te houden. Deze kookboekenstandaard van Maze valt precies in die categorie. De standaard is speels, functioneel én stijlvol, dus wij weten al wat we onszelf cadeau gaan doen vandaag.

Een mooi kookboek verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Of het nou jouw favoriete kookboek is omdat de foto’s zo mooi zijn, of omdat je de recepten zo lekker vindt. Met een kookboekenstandaard geef je een kookboek op een leuke manier een plekje. En je kunt het vast al raden: wij vinden de Maze standaard helemaal het einde.

Kookboeken én andere accessoires

Ben je niet gek op koken, en heb je dus geen kookboeken in huis om de standaard mee te vullen? Geen zorgen, je kunt de kookboekenstandaard uiteraard ook met allerlei andere accessoires vullen. Denk aan je favoriete leesboek, magazines, kaarten van over de hele wereld, lp’s, je favoriete foto’s…

kookboeken rek
Bron: Maze
kookboeken rek
Bron: Maze

De bovenste twee rekken zijn speciaal gemaakt om aan de muur te hangen. Maar ook als je jouw kookboekenrek liever op je aanrechtblad of dressoir neerzet, is er aan je gedacht.

kookboeken rek
Bron: Maze

De rekken worden verkocht door het merk Maze op hun website. Prijzen zijn vanaf €59,-.

Meer toffe items voor je interieur?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Hebben: deze kookboekenstandaard staat té leuk in je interieur
Sluiten