9 items die Roomed’s Maud dit jaar op haar kerst-wishlist heeft staan

Wat ontbreekt er nog bij jou in huis wat je deze kerst wel onder de boom wilt zien? Vaak is de vraag niet zo zeer ‘Wat heb je nodig?’, maar ‘Wat wil je hebben?’. En veel is het dat wij wel zouden willen hebben! Daarom maken we ook allemaal die leuke kerst-wishlists om inspiratie op te doen (en hopelijk ook een of twee cadeautjes van de lijst te krijgen). En voor 2021 heb ik al een mooie wishlist klaarstaan.

Zelf vind ik het altijd leuk om verlanglijstjes te maken, dus het werd ook tijd om een mooie wishlist vol interieur items met jullie te delen.

9 interieur items op mijn wishlist voor 2021

geurkaars 2021 wishlist
Bron: Bol.com

1. Woodwick geurkaars – Seaside Mimosa

Soms vind ik het wel fijn om mezelf op een heerlijke geurkaars te trakteren. En een Woodwick kaars heeft zich met de koude wintermaanden wel op mijn wishlist gevonden voor 2021 met het lekkere geknetter wanneer die brandt. Deze kaars is de ideale manier om een frisse wind door je huis te laten gaan met de geuren van citroen en champagnedruiven. En daarbij heeft hij ook nog een mooie vrolijke kleur.

Te vinden bij: Bol.com voor €21,95.

foto lichtsnoer
Bron: Bol.com

2. Een LED foto lichtsnoer

Leuk voor de slaapkamer of studentenkamer! Deze lichtsnoer is sfeervol en ook ideaal om met kerst je kerstkaarten mooi in huis op te hangen.

Te vinden bij: Bol.com voor €16,99.

droogbloemen bloomposy
Bron: Bloompost

3. Bloomposy Pastel

Prachtig is dit pastel boeketje! Deze is er een die ik sowieso op mijn surprise verlanglijstje ga zetten aangezien het ook leuk verpakt wordt bezorgd. Ik ben dol op de kleuren en weet zeker dat ze je interieur op zullen fleuren. En je kan er een stuk langer van genieten aangezien het droogbloemen zijn!

Te vinden bij: Bloompost voor €13,95.

mand
Bron: JYSK

4. Mand SVANTE zwart/wit

Tof voor in de woonkamer om je dekens in op te bergen. Met streepjes heb je meteen een speels design. Style er nog een mooie deken over de rand van de mand en het zal stijlvol in je interieur staan.

Te vinden bij: JYSK voor €22,99.

plaid 2021
Bron: HEMA

5. Plaid geweven structuur wit

Bij de mand heb ik dan ook maar meteen een leuke plaid gevonden. Het heeft een fraai design met de leuke franjes aan de zijkanten en ziet er lekker zacht uit.

Te vinden bij: HEMA voor €22,50.

fotolijst wishlist 2021
Bron: IKEA

6. LERBODA fotolijst

Een hele originele look voor je foto’s krijg je met dit fotolijstje. Naast roze is deze ook in een donkergrijze en gouden kleur verkrijgbaar. Eerlijk gezegd weet ik niet of ik de roze of gouden mooier vind, dus ik raad je aan ook even de andere tinten hieronder te bekijken.

Te vinden bij: IKEA voor €5,99.

cactus boekensteunen
Bron: Amazon

7. KETIEE cactus boekensteunen

Lekker hip toch? Het design is leuk voor plant en book lovers. Met deze boekensteunen kan je namelijk ook nog steeds de prachtige covers van je boeken zien. Zet dus je mooiste boeken aan de zijkanten.

Je kunt ze ook heel leuk matchen met de gouden variant van de LERBODA fotolijstjes als je ze samen op een dressoir of bureau zet.

Te vinden bij: Amazon voor €13,99.

himalaya zoutlamp
Bron: Bol.com

8. Himalaya zoutlamp

Een originele lamp die echt warmte uitstraalt wanneer die aanstaat. Het lijkt me ook ideaal als nachtlampje voor in de slaapkamer. Er wordt gezegd dat deze lamp luchtzuiverend zou werken, maar daar geen wetenschappelijke bewijs voor. De reviews die ik over zoutlampen heb gezien zijn in ieder geval wel positief!

Te vinden bij: Bol.com voor €22,49.

wishlist 2021
Bron: IKEA

9. IKEA SVARTHÖ kussenovertrek

Wat geometrische designs vind ik leuk om in mijn interieur terug te laten komen. Een kussen met een leuk geometrisch printje vind ik dan ook gezellig op de bank tussen wat effen kussens in. Een kussenovertrek zoals deze SVARTHÖ straalt door de blauwe kleur ook rust uit.

Te vinden bij: IKEA voor €14,99.

Deze must have items wil je voor kerst hebben (volgens de Roomed redactie)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
9 items die Roomed’s Maud dit jaar op haar kerst-wishlist heeft staan
Sluiten