Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 16 jan 2017

Match made in heaven: pasteltinten en véél wit

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken.

Kraakhelder wit en lieflijk pastel. Niet alleen een geliefde kleurencombinatie van onze Scandinavische bovenburen, maar ook wij kunnen ons wel vinden in deze romantische stijl. Van een rustgevende oase van zachte kleuren tot een mierzoet geheel. Roze is altijd een goed idee!

Bron: Show Home

Krijg je niet spontaan zin om een zwierige rok aan te trekken en rondjes te draaien bij het zien van interieurs als deze? De combinatie van wit en pastel is op en top vrouwelijk en haalt het meisje in je naar boven dat houdt van cupcakes, eenhoorns en softijs met discodip. De spierwitte accenten zorgen voor meer licht, elegantie en zijn een frisse tegenhanger. Voor het ultieme Scandinavische gevoel, ga je niet alleen voor lichte muren, maar ook voor een witte vloer.

Bron: Heju

Als het glazuur van je tanden springt bij het zien van al dat roze, dan kun je ook voor andere pastelkleuren gaan. Zachte groen- en blauwtinten doen het ook erg goed in combinatie met wit. Wat dacht je van mintgroen of babyblauw? Bovendien kun je pastel met deze tips ook gemakkelijk een stoere touch geven.

Je strakke, witte keukenkastjes kun je met een pastel accent een verrassende look geven. Dat pastel erg goed werkt in de keuken, lieten we je al eerder in dit artikel zien.

Bron: Bl-ij

LEES MEER:
Spreken romantische pasteltinten jou wel aan? Dan vind je dit interieur vast ook prachtig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Match made in heaven: pasteltinten en véél wit
Sluiten