Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Uncategorized 14 mei 2018

Match made in heaven: een grijs interieur met gouden details

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materiaal, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken. Want oe la la, de combinatie van grijs met goud is er eentje die we maar al te graag in het interieur terug zien. We zouden het zelfs een match made in heaven kunnen noemen.

Waarom? Dat snap je wel na het zien van de foto’s!

Grijs, grijs en grijs met goud

De hoofdtoon in de woonkamer van dit appartement is overduidelijk grijs. Een grijze bank, grote grijze kast en donkergrijs tapijt worden afgewisseld met een lichte vloer en een witte tafel. De smaakmakers van het interieur zijn echter de gouden details, die vooral in de plantenpotten terug te vinden zijn. Deze combinatie is chique en stijlvol, maar toch heel erg benaderbaar.

Hoe leuk is het abstracte vosje in de kinderkamer? We schreven al eerder over zulk soort decoratie, en we zijn er nog steeds verliefd op. Het geeft een kamer zo’n speelse look!

Bij de keuken slaat de eigenaar van het appartement wat ons betreft de plak volledig mis: waar is de gouden kraan waar wij zo op gehoopt hadden? Een bijzondere kraan kan de toon van de keuken bepalen. Verder is de keuken wel heel stijlvol afgewerkt met het donkere marmer en de greeploze keukenkastjes.

Check hoe mooi deze houten stoelen bij het gouden interieur passen! Ga je liever voor een totaal gouden look en wil je gouden stoelen rondom de eettafel? Met een beetje goudverf kom je een heel eind. Of ga voor deze leuke mokken met gouden details.

Ook de slaapkamer ontkomt niet aan het grijze kleurpalet. De kleur goud vinden we alleen terug op het dressoir, bij de fancy kandelaars. Ons oog werd trouwens meteen getrokken door de kunst op de muur. Wat een fantastisch lijnenspel!

Nog meer grijs met goud:

In deze grijze, betonnen keuken vind je ineens een gouden kookeiland. Heel apart, maar het staat wel fantastisch!

Bron: fantastic frank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Match made in heaven: een grijs interieur met gouden details
Sluiten