Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie december 18, 2017

Match made in heaven: een donker interieur met grote raampartijen

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken.

In de vorige ‘Match made in heaven’ inspireerden we je met de prachtige combinatie van een klassiek plafond met sierlijsten en een moderne lamp. Dit keer vertellen we je over donkere interieurs in combinatie met grote raampartijen.

Bron: Entrance

Een huis met veel grote ramen is de perfecte basis voor een donker interieur, omdat je nooit bang hoeft te zijn dat het geheel te donker wordt of dat je een kleine ruimte nóg kleiner laat lijken. Het grote verschil tussen de donkere basis en een flinke dosis daglicht zorgt voor een magisch contrast.

Bron: Rueverte

Styling tip van ons: voeg aan je donkere interieur wat warme elementen toe zoals een donkerrood plaid of wat houten details. Zo zorg je ervoor dat het geheel niet te kil overkomt!

>> Zo voeg je warmte toe aan je zwart-wit interieur

Bron: Rueverte
Bron: Entrance

MEER LEZEN
Belangrijk bij het stylen van een donker interieur met grote ramen, is de aankleding van je vensterbank. Je wil namelijk niet te veel licht wegnemen met hoge items, maar tegelijkertijd ook een gezellig effect creëren. Wij geven je vijf tips voor het stylen van je vensterbank! Check ze hier.

Reageer op artikel:
Match made in heaven: een donker interieur met grote raampartijen
Sluiten