Match made in heaven: beton met rotan

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken.

We hebben weer een gouden duo voor je bij elkaar gezocht! Dit keer gingen we op zoek naar de allermooiste interieurs met de combinatie van beton met rotan. Voor de perfecte look is het belangrijk dat je beton neemt als basis, en gaat voor rotan accessoires en meubels. En aangezien rotan één van de trends van dit najaar is, is er op dat gebied keuze genoeg!

De perfecte combinatie vinden

Bron: IKEA

De reden dat de combinatie van beton met rotan zo goed werkt is de mix van een ‘warm’ materiaal met een ‘koud’ materiaal. De natuurlijk kleur van rotan, bruin, past prachtig bij grijs beton. Ook kan beton best massief overkomen, en rotan is daarentegen juist heel luchtig. Een mooi contrast!

De combinatie van beton en rotan kan op allerlei manieren. Rotan manden en schalen kunnen bijvoorbeeld aan de muur (zoals we ook zagen in het huis van Brigitte) en zijn heel stijlvol. Wil je zelf ook wat rotan toevoegen aan je interieur door middel van accessoires? Bekijk dan deze Budget finds!

Bron: PUUR

MEER LEZEN
Dol op deze look? Neem dan zeker even een kijkje in dit prachtige hotel op Rodos. Het hotel, Casa Cook, heeft een prachtig bohemian interieur en je ziet de combinatie van beton met rotan overal terug!