Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 7 nov 2016

Match made in heaven: tropische planten met roze

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken.

De vorige keer inspireerden we je met de prachtige combinatie van marmer en koper, en vandaag hebben we weer een gouden duo bij elkaar gezocht waarmee je de plank vrijwel niet mis kán slaan in je interieur. Een roze basis met tropische planten! In breedste zin van het woord: fel, zacht, een hele gekleurde muur of juist subtiel toegevoegd, het kan allemaal.

Interieurmatch made in heaven

Bron: Trendland

We tipten je al eens eerder het Instagram account Plants on Pink, en eigenlijk zijn we sindsdien al helemaal weg van deze fijne combinatie. Het zijn twee felle kleuren die met elkaar worden gecombineerd. Risky, zou je misschien denken, maar niets is minder waar!

Tropische planten kun je hier trouwens net als roze heel breed zien. Ren niet meteen naar de winkel om de eerste de beste cactus aan te schaffen, want er zijn nog veel meer mooie tropische planten! Wij hebben vier alternatieven op een rijtje gezet die je in plaats van een cactus in huis kunt halen. Bekijk ze hier!

Bron: IXXI

Ook een hele fijne tropische plant: de palmboom. Helaas gaat dit in veel huishoudens lastig worden, dus een palmtak is dan de beste optie. Zet ‘m in een vaasje en combineer dit bijvoorbeeld met roze details zoals posters of kussens.

Ook leuk: voeg voor de volledige tropische look nog wat items van bamboe toe!

Bron: Modern Macrame

MEER LEZEN
Kun je geen genoeg krijgen van de tropische sfeer die deze mooie combinatie creëert? Bekijk dan ook nog even deze tips, waarmee je binnen no-time een tropisch paradijs van je interieur maakt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Match made in heaven: tropische planten met roze
Sluiten