Lotte Wullems
Lotte Wullems Tips 9 okt 2017

Match made in heaven: okergeel en blauw

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken.

Vandaag hebben we een kleurencombinatie voor je die een beetje gewaagd is, maar wel veel warmte toevoegt aan je interieur. We hebben het over killercombo: okergeel en blauw.

H&M
Cornergreer

Een volwassen, sfeervolle match: okergeel en blauw zorgen voor een warme look. Je kunt het zo zwaar maken als je wil: combineer okergeel met een lichte blauwtint voor een meer ruimtelijke feel. Ook met wat witte accenten fris je het geheel op.

Apartment Therapy

Deze twee kleuren werken ook prachtig in combinatie met fluweel; voor een extra luxueus gevoel.

Audenza
Effie

Hou jij wel van een moody, donkere sfeer? Pak dan uit met een diepblauwe tint. Het oogt minder hard dan zwart, waardoor de contrasten ook wat minder zullen zijn.

Design sponge

Je hoeft natuurlijk niet voor een gewaagde look te gaan, maar kunt de twee ook subtiel combineren. Zoals een blauw accent in de vorm van een vaasje en okergele kussens. Door middel van accessoires kun je toch kleur toevoegen aan je interieur, zonder dat het een bont geheel wordt.

Meer fijne combinaties:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Match made in heaven: okergeel en blauw
Sluiten