Joëlle Kraaij
Joëlle Kraaij Wooninspiratie 23 okt 2017

Match made in heaven: een klassiek plafond met sierlijsten en een moderne lamp

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken.

Voor deze perfecte combinatie lieten we ons inspireren door deze Scandinavische binnenkijker. De mix van de sierlijsten, ornamenten en de moderne lampen kwam in dit huis perfect uit. En daarom gingen we op zoek naar veel meer voorbeelden waarbij deze combinatie de hoofdrol speelt.

Pssst… klik op de foto om het gehele huis te bekijken!

Bij de klassieke sierlijsten zou je misschien eerder een kroonluchter verwachten, maar juist de combinatie van “oud” en “nieuw” maakt deze match zo geslaagd voor ons. De oude sierlijsten geven de ruimte veel karakter terwijl de nieuwe lampen zorgen voor het prachtige design.

Wij zijn grote fan van de Flos lamp. Dit is namelijk de ideale lamp om toe te voegen in een interieur met klassieke sierlijsten. Nu snappen we het helemaal als deze designerlamp boven je budget is en daarom hebben wij de budget-friendly versies van deze lamp op een rijtje gezet!

MEER LEZEN
Naast de klassieke sierlijsten met moderne lampen zijn er nog meer matches made in heaven. Ben je benieuwd welke? Kijk dan hieronder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Match made in heaven: een klassiek plafond met sierlijsten en een moderne lamp
Sluiten