Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 28 aug 2017

Match made in heaven: donkerblauw met goud

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken.

De vorige keer inspireerden we je met de prachtige combinatie van beton met rotan, en deze week hebben we weer een waar droomduo bij elkaar gezocht: donkerblauw met goud. Scroll snel naar beneden en laat je inspireren!

Een combinatie die nooit gaat vervelen

Op zoek naar een luxe look in huis? Donkerblauw met goud is dé manier. Een donker interieur geeft een ruimte sowieso al snel een elegantere look, en de combinatie met gouden accessoires maakt het daarna helemaal af.

>> Colorboost: een chic interieur met met antraciet en donkerblauw

De kunst van het goed uitvoeren van deze combinatie is het zoeken van de juiste balans. Kies voor een basis van blauw, dus een donkerblauwe muur of bijvoorbeeld een velours bank in het donkerblauw. Vervolgens voeg je gouden details toe, zodat die de look op een subtiele manier afmaken.

Wist je dat donkerblauw en goud ook een perfecte combinatie zijn voor tijdens deze kerst? En dan hebben we het niet alleen over de kerstboom die je in deze combinatie kunt versieren, maar bijvoorbeeld ook over de kersttafel! Kies dan bijvoorbeeld voor een donkerblauw tafelkleed als basis en maak het geheel af met een goud serviesset.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Match made in heaven: donkerblauw met goud
Sluiten