Match made in heaven: een lichte bank op een nog lichtere muur

In een goed gestyled interieur gaat het allemaal om de juiste mix van materialen, kleur en contrast. Sommige combinaties werken beter dan andere en daar komen wij om het hoekje kijken. En deze week is onze match made in heaven er eentje voor in de woonkamer: een lichte bank op een lichte muur.

Een combinatie voor de echte liefhebbers van een wit en clean dus. Scroll snel verder om te ontdekken waarom deze combinatie volgens ons zo goed werkt!

Yellows

Als je veel met lichte kleuren werkt – en dan vooral de grotere objecten meeneemt – zorgt dit er over het algemeen voor dat je interieur in zijn geheel ruimer lijkt. Ook heb je meer ruimte om te spelen met verschillende accessoires en kun je daar juist goed contrast mee aanbrengen, omdat de basis van je interieur zo rustig is.

Fantastic Frank

Een lichte muur hoeft niet per se een witte muur te zijn! Een muur met grote ramen kan bijvoorbeeld juist voor een nog sterker effect zorgen.

Flinders

Ook printjes mogen af en toe best, maar let wel op: kies óf voor een printje op je lichte bank, óf voor een printje op de muur. Hierdoor komt de gecreëerde rust niet in gevaar.

Bjufors

MEER LEZEN

Benieuwd naar meer gouden combinaties voor in je interieur? Bekijk dan bijvoorbeeld deze match made in heaven. Of deze, mocht je een echte planten liefhebber zijn.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Match made in heaven: een lichte bank op een nog lichtere muur
Sluiten