Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 27 nov 2020

Weg met de witte keuken: deze blauwe keuken heeft onze harten gestolen

Roomed loves kleur. Er is niets mis met een witte keuken, echt niet, maar als wij het voor het zeggen hebben dan zouden we toch echt voor een kleurtje kiezen. Om jou daar ook van te overtuigen, delen we vandaag foto’s van een Scandinavische binnenkijker met een práchtige mat blauwe keuken. En dat wil je zien.

We hebben op Roomed wel eens eerder blauwe keukens voorbij zien komen, maar nog nooit waren we zo ondersteboven van de kleur. Deze grijsblauwe keuken is er eentje die meteen indruk maakt – en die matte finish maakt het helemaal af.

mat blauwe keuken
Bron: Bolaget
mat blauwe keuken
Bron: Bolaget

Een mat blauwe keuken? Doen!

Met zo’n sprekende kleur heb je verder natuurlijk niet veel nodig in de keuken. Daarom is er waarschijnlijk ook gekozen voor witte tegels met een witte voeg, basic handgrepen en een licht keukenblad. Al deze keuzes zorgen ervoor dat de keukenkastjes zelf meer in het oog springen.

mat blauwe keuken
Bron: Bolaget

Opvallende barkrukken

Waar de bewoners van het appartement wél voor een opvallende kleur gegaan zijn, is bij de barkrukken. Zoals je ziet is er gekozen voor een leersoort die bijna naar oranje neigt. Oranje en blauw staan recht tegenover elkaar in de kleurencirkel, waardoor de stoelen er helemaal uitspringen.

Het model van de barkrukken is hartstikke simpel, maar door voor deze complementaire kleur te gaan geeft dat toch een spannend effect.

Meer huizen om te bekijken voor inspiratie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weg met de witte keuken: deze blauwe keuken heeft onze harten gestolen
Sluiten