Winkel 20 dec 2016 Esmé Brinkman

Deze Spaanse winkel heeft echt een te gek interieur

Dat wij fan zijn van de Spaanse ontwerpstudio Masquespacio, is denk ik geen geheim meer. Keer op keer weten de ontwerpers ons te verassen met kleurige en bijzondere projecten. We nemen een kijkje in het nieuwe pand van Gnomo, een winkel met interieur accessoires. Benieuwd naar meer designs van deze creatieve studio? Check dan ook deze artikelen:

kleurrijke winkel
kleurrijke winkel
kleurrijke winkel

Wat wij zo bijzonder vinden, is dat de ontwerp studio het elke keer voor elkaar krijgt om de projecten te ontwerpen naar de wensen van hun klant en tegelijkertijd vasthouden aan de eigen (kleurige) visie. Natuurlijk, dat is je taak als ontwerper, maar we kunnen ons voorstellen dat de klus iets lastiger is als je als ontwerper een grote voorliefde hebt voor bijzonder design en veel kleur en patronen. Maar naar ons idee is het zeker weer gelukt!

kleurrijke winkel
Winkel design
Winkel design

De basis in de winkel is vrij rustig, maar een aantal elementen trekken echt de aandacht. Het halfhoge, felblauwe plafond, de metalen rasters tegen de muren en de bijzondere verlichting geven de winkel een heel bijzondere look. De accessoires van Gnomo worden tentoongesteld op witte tafels en presentatieblokken. Zo heeft de winkel een bijzondere look, zonder dat het alle aandacht opeist.

Winkel design
Winkel design
Winkel design

Net als hun andere projecten, gebruikte Masquespacio ook hier weer invloeden uit de Memphis stijl. Meer hierover lees je in dit artikel. Benieuwd hoe de ontwerpers er zelf bij zitten? Neem hier een kijkje in hun ontwerpstudio!

Reageer op artikel:
Deze Spaanse winkel heeft echt een te gek interieur
Sluiten