Marokkaanse villa om zen van te worden

Dat de inrichting en styling van een huis een bepaalde invloed op je gemoedstoestand heeft, is voor ons geen nieuws, maar deze Marokkaanse villa doet dat wel heel overduidelijk. Zelfs door het kijken van de beelden worden wij al rustig en bijna zen. Hoe dat komt?

Door het gebruik van natuurlijke materialen en tinten, die elkaar goed aanvullen, is dit huis helemaal in balans en dat ademt rust uit. En natuurlijk zorgen de enorme ramen ervoor dat je overal in huis kan genieten van het wijdse uitzicht – wauw.

Est-Magazine-Villa-E-Morocco-by-Studio-KO-Living
Est-Magazine-Villa-E-Morocco-by-Studio-KO-Kitchen

De Marokkaanse villa is een ontwerp van het Franse Studio Ko, die tevens de styling van een appartement in Parijs deden (een totaal andere inrichting).

Est-Magazine-Villa-E-by-Studio-Ko-Bathroom
Est-Magazine-Villa-E-Morocco-by-Studio-KO-Curtain

Cool alternatief voor een schuifpaneel: een draaideur geeft net even een bijzondere look. Een geslaagde combinatie van donker staal en donkere gordijnen met Berber tapijten en poefen, die weer helemaal passen bij de Marokkaanse omgeving.

Est-Magazine-Villa-E-Morocco-by-Studio-KO-Shelf

De bijzondere steenachtige look op de muren krijg je met tadelakt. Dit is een bijzonder kalkpleister uit Marokko dat al eeuwen terug ontdekt werd door de Berbers.

Est-Magazine-Villa-E-Morocco-by-Studio-KO-10
Est-Magazine-Villa-E-by-Studio-Ko-Exterior

Wil jij net als in deze Marokkaanse villa een hoog zen-gehalte in huis?

Fotografie: Dan Glasser

estmagazine.com.au

Reageer op artikel:
Marokkaanse villa om zen van te worden
Sluiten