Inspiratieboost: minimalistische elegantie met een marmeren eettafel

Inspiratieboost: minimalistische elegantie met een marmeren eettafel

Er bestaat eigenlijk bijna geen eleganter materiaal dan marmer. Het geeft je interieur een frisse en luxe look tegelijk. Hoog tijd voor wat extra inspiratie! Start dining like a queen met een marmeren eettafel.

Wij hebben de mooiste voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Scroll snel door!

Skaerlund Photo
My Scandinavian Home

Klein maar fijn…

Ook in een ontbijthoekje staat een marmeren tafel prachtig. Iets kleiner, dat wel, maar zeker niet minder stijlvol. De ronde vorm van de tafel geeft een hoop gezelligheid en de lichte kleur van de tafel zorgt voor een mooi contrast in combinatie met de donkere muren.

House Doctor
Sharyn Cairns

Met een marmeren eettafel kun je het qua verdere aankleding van de eettafel beter iets rustiger houden. Door het redelijk drukke patroon dat marmer al heeft van zichzelf is het geen goed idee om daar nog allerlei elementen aan toe te voegen. Ga bijvoorbeeld eerder voor één grote plant in plaats van meerdere losse items.

Oscar Properties

Helaas is marmer niet het goedkoopste materiaal, dus we snappen het best als een eettafel van marmer voor jou net iets te hoog gegrepen is (al is plaatjes kijken en dromen nooit erg)… Daarom hebben we een aantal ‘marmeren’ items voor je op een rijtje gezet met een heel klein prijsje! Zo kun jij toch nog iets van die elegantie in huis halen. Check de budget finds hier.