Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 20 apr 2018

Minimalistisch mooi: een stijlvolle witte marmeren eettafel in de keuken

Bestaat er een materiaal wat stijlvoller is dan marmer? Wij denken van niet. Daarom zijn we dan ook verzot op een marmeren eettafel in de keuken. In één klap creëer je een behoorlijke dosis luxe. Het is tijd voor een flinke portie inspiratie!

Een ronde marmeren eettafel staat hoog op onze wishlist. Zo’n tafel staat namelijk altijd gezellig en straalt een gevoel van luxe uit. Een witte tafel combineer je mooi met donkere muren voor extra contrast, maar ook in een lichte ruimte komt te tafel goed tot zijn recht. Eigenlijk kan je wit marmer met elke kleur combineren.

Klik op de foto’s om ze te vergroten. Zo kun je de mooie tafels nóg beter bekijken.

Een marmeren eettafel heeft geen opsmuk nodig. Door de vrij drukke print van het marmer zelf, is het niet nodig om de tafel helemaal vol te stylen met verschillende items. Ga voor één key item zoals een grote vaas met een verse bos bloemen of een paar mooie stijlvolle boeken.

Ook een marmeren eettafel?

We snappen dat niet iedereen een marmeren eettafel in huis heeft, omdat marmer nou eenmaal een behoorlijk prijskaartje heeft. Voor de ronde tafel die we als header gebruikt hebben betaal je bijvoorbeeld €2499. Desondanks is dit wel een product waar we maar al te graag voor willen sparen.

Wil je wel marmer in huis, maar wordt een tafel je een beetje te duur? Geen paniek, want wij hebben mooie marmeren woonaccessoires onder de 10 euro voor je op een rijtje gezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Minimalistisch mooi: een stijlvolle witte marmeren eettafel in de keuken
Sluiten