Iris Wijnands
Iris Wijnands Opbergen 31 okt 2019

Yes! Marie Kondo komt met een boek om je werkplek te organiseren

Onze favoriete opruimgoeroe brengt een nieuw boek uit en dat, zoals Marie Kondo het zelf zegt, sparkt bij ons zeker joy. In haar nieuwe boek leren we hoe we onze werkplek en ons werkleven kunnen organiseren. Dat kunnen we wel gebruiken.

Auteur en expert op het gebied van opruimen en netheid Marie Kondo (35) brak in 2014 door met haar bestseller boek genaamd ‘The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing’. Dankzij haar zijn onze huizen weer super opgeruimd. Maar onze werkplekken, die kunnen nog wel wat Marie Kondo-magie gebruiken.

Weet je nog niet zo veel over Marie Kondo? Dit moet je weten voordat je begint met opruimen met de KonMari-methode.

Een nieuw boek over opruimen: ‘Joy at Work’

Gelukkig komt Marie Kondo met een nieuw boek om ook onze werkplek op te ruimen en super productief te kunnen werken. Het boek zal ‘Joy at Work’ heten en Marie Kondo heeft het eerste kiekje van de cover al op haar Instagram gedeeld. Daarop zien we dat het boek in zal gaan op hoe je je professionele leven kunt organiseren.

I’m thrilled to reveal the cover of “Joy at Work,” written in collaboration with business professor @scott.sonenshein. This book offers stories, studies and strategies to help you eliminate clutter and make space for work that really matters. Coming Spring 2020, but I had to give you a sneak peek! ?

64.3k Likes, 1,645 Comments – Marie Kondo (@mariekondo) on Instagram: “I’m thrilled to reveal the cover of “Joy at Work,” written in collaboration with business professor…”

Hier gaat het nieuwe boek van Marie Kondo over

Ze schrijft onder de Instagram-post: ‘Ik ben blij om de cover van het boek ‘Joy at Work’ te onthullen’ … ‘Het boek biedt verhalen, onderzoeken en strategieën om je te helpen rommel te elimineren en ruimte te maken voor werk dat echt belangrijk is.’

Het boek wordt al snel verwacht: 7 April staat de release van het nieuwe Engelstalige boek gepland. Of er een Nederlandse vertaling komt is nog niet bekend.

Het boek is samen geschreven met professor Scott Sonenhein, een hoogleraar business aan de Rice Universiteit. Hij schrijft op zijn Instagram: ‘van het opruimen van je bureau tot een georganiseerde meeting, wij geven je de technieken en inspiratie om plezier te brengen in al je werk!’

De synopsis van het nieuwe boek van Marie Kondo

We hebben de synopsis van het nieuwe opruimboek voor jullie vertaald. We krijgen na het lezen hiervan al direct zin om het een en ander op te ruimen en te organiseren.

‘De werkplek is een magneet voor rommel. Wie heeft zich nooit uitgeput gevoeld door zinloze vergaderingen, ongeorganiseerde papieren, eindeloze e-mails en onnodige taken? Dit zijn de huidige gevaren van werken, die langzaam het plezier uit je werk kunnen halen, onze kansen op loopbaanontwikkeling beperken en ons welzijn ondermijnen.

Er is een andere manier…

Met behulp van de wereldberoemde KonMari-methode en baanbrekend onderzoek, helpt Joy at Work je de uitdagingen van rommel op de werkplek te overwinnen en te genieten van productiviteit, het succes en het geluk dat gepaard gaat met een opgeruimd bureau en een opgeruimde geest.’

Wij zijn ontzettend benieuwd geworden naar het nieuwe boek van Marie Kondo. Tot die tijd kunnen we ons huis nog even opruimen met haar KonMari-methode.

Meer lezen over Marie Kondo?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
Yes! Marie Kondo komt met een boek om je werkplek te organiseren
Sluiten