Merve Ozturk
Merve Ozturk Binnenkijken 2 nov 2020

Get inspired: Margot Robbie geeft een rondleiding door haar kantoor in LA

Actrice Margot Robbie neemt ons mee op een rondleiding door het kantoor van haar productiebedrijf LuckyChap in Los Angeles. Haar kantoor heeft een rustieke keuken, een badkamer én straalt een en al beach vibes uit.

Hier kunnen we met zijn allen wat van opsteken voor ons eigen home office. Kan je niet wachten? Bekijk dan snel de rondleiding van Margot Robbie in onderstaand filmpje.

Het kantoor van Margot Robbie

Bij binnenkomst zien we aan de rechterkant direct een grote witte muur waarop een op maat gemaakte roze neonsign met de logo van het productiebedrijf hangt. Pal daaronder staat een houten bank die er wel heel comfortabel uitziet. Dat is pas een fancy binnenkomer.

De keuken

We gaan door naar de ruime keuken – die volledig is gemaakt from scratch. De keukenkastjes zijn blauw en het keukeneiland (dat is omgetoverd tot een enorme tafel) heeft een wit marmeren keukenblad. De keuken heeft gouden accenten, en de houten planken maken er één geheel van.

Margot vertelt dat ze veel vergaderen in de keuken, en dat vergaderingen daardoor wat meer ontspannen zijn. Het is een plek waar alle werknemers samenkomen en ideeën ontwikkelen (oh, en eten uiteraard).

> Dit wil je: een blauwe keuken mét goud en marmer

Beach vibes

Over het algemeen heeft het hele kantoor van Margot Robbie een beach vibe. Zo zien we veel natuurlijke materialen zoals houten planken en meubels, rotan stoelen en banken met een linnen stof. Hier en daar komen we een leuke print tegen en uiteraard zijn kamerplanten niet te missen. Hier zou ik in ieder geval zeker wel willen werken.

Lees ook: Trend alert: rotan in het interieur

Benieuwd naar meer vette kantoorruimtes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Architectural Digest

Reageer op artikel:
Get inspired: Margot Robbie geeft een rondleiding door haar kantoor in LA
Sluiten