Tessa Ham
Tessa Ham Interieur 24 okt 2019

5 manieren om de (stiekem erg lelijke) printer te verbergen in je home office

Er is geen twijfel over mogelijk: we hebben allemaal een beetje een hekel aan de printer. Niet alleen omdat dat ding altijd kuren of geen inkt meer heeft als je iets wil uitprinten. Ook omdat de look van de printer ergens in de jaren 90 is blijven hangen. En niet op de coole retro manier…

Wij wachten daarom met smart op een nieuwe look. Om de tijd te overbruggen verzamelden wij een aantal manieren om die lelijke en vaak grote printer te verbergen.

Plank onder je bureau

Onder je bureau heb je zeeën van ruimte, die vaak niet eens benut wordt. Een win-win dus, deze oplossing waarbij je de printer op een plank onder je bureau zet. Zo’n houten plank kun je voor een tientje bij de bouwmarkt of Ikea kopen. Bevestig ‘m onder je bureau en klaar is kees! Niemand die ‘m nog ziet.

Verrijdbaar karretje

Niet alleen kan je het karretje wegrijden als je ‘m niet meer gebruikt (in de hoek of onder het bureau bijvoorbeeld), als je een mooi exemplaar koopt zoals hier op het voorbeeld, kun je het karretje ook heel leuk stylen. Zet de printer op de onderste plank om ‘m zo min mogelijk te laten opvallen!

In een lade

Een slimme manier om een printer te verbergen is door ‘m in een lade van je bureau of een dressoir te verwerken. Dit lijkt misschien de makkelijkste oplossing, maar denk eraan dat je aanpassingen aan de lade moet maken. Alleen dan kan het papier er daadwerkelijk uitkomen en de snoeren aan de achterkant in het stopcontact gedaan worden.

In een mand

Heb je echt een haat-haat verhouding met je printer? Op Pinterest vonden we een geweldige DIY die je kunt doen om je printer te verbergen. All you need is een mand en wat tools. Het resultaat is dat je de printer écht niet meer kunt spotten.

In een kast die je kunt uitschuiven

Natuurlijk kun je de printer ook gewoon in een kast zetten. Maar eerlijk is eerlijk: erg praktisch is het niet om in de kast te duiken als je iets moet printen. Een fijne gebruiksvriendelijke oplossing is om in de kast een uitschuifbare plank te verwerken. Uitschuiven en printen maar!

Meer inspiratie voor je home office?

  • 5 home office trends waar we helemaal achter staan
  • Toe aan iets nieuws? In 3 stappen de beste kleur voor je thuiskantoor kiezen
  • 6 handige tips voor een inspirerend thuiskantoor
  • Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

    Reageer op artikel:
    5 manieren om de (stiekem erg lelijke) printer te verbergen in je home office
    Sluiten