Hou je van poolen en Pulp Fiction? Dan is deze echte mancave in Tel Aviv echt iets voor jou

Wonen in een penthouse, wie wil dat nou niet? Dit appartement bestaat uit twee lagen met een afwisselend interieur. De eerste verdieping is super stijlvol met donkere kleuren. Het is stoer, maar straalt rust uit. Je raadt het al, een typische mancave. Zodra je naar boven gaat kom je in een moderne witte ruimte terecht.

Vind jij een stoer interieur ook zo gaaf? Neem hier dan even een kijkje!

Zodra je de eerste kamer binnenkomt is alles vrij donker. De donkere kleuren zorgen niet alleen voor een rustig gevoel, maar ook voor gezelligheid. Wat opvallend is aan deze ruimte is dat het plafond een hoogglans finish heeft. Daarnaast vinden wij de weerspiegelende zwarte muur echt te gek.

De tweede suite is een typische mancave. Denk aan een pooltafel, een barretje en natuurlijk het bijzonder toffe artwork van Pulp Fiction. Ook hier is gebruik gemaakt van een scherp contrast. De donkere kleuren zie je terug op de hele eerste verdieping, wat zorgt voor eenheid.

Alles in dit huis is fantastisch, zo ook de badkamer. De badkamer kent strakke lijnen, wat typerend is voor een moderne inrichting. De donkere foto muur steekt prachtig af bij de lichtere muren, het witte plafond en de witte meubels. Moet je die spiegel eens zien, hij is huge!

Uiteraard heeft dit penthouse ook een te gek balkon. Vanuit de loungeset kun je lekker relaxen met een uitzicht waar je u tegen zegt. Je kijkt namelijk uit op zee en de prachtige skyline. In de zomeravonden is dit natuurlijk dubbel zo leuk! Zie jij jezelf al zitten?

Meer zien?

Klik op de afbeelding om hem te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: myfancyhouse.com

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Hou je van poolen en Pulp Fiction? Dan is deze echte mancave in Tel Aviv echt iets voor jou
Sluiten