Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 2 okt 2018

Simpele Halloween DIY: versier een mini pompoen met wiebeloogjes

Rond Halloween zie je ze overal in de winkels liggen: mini pompoenen. Je vind deze mini pompoenen in de herfstmaanden in het tuincentrum, maar ook supermarkten en bouwmarkten willen deze kleine rakkers nog wel eens verkopen. En laat je ze nou nét kunnen gebruiken voor deze super schattige Halloween DIY.

Het enige wat je nodig hebt voor dit knutselwerkje is je mini pompoen (en wij raden aan om er meteen een paar te maken, dat ziet er extra gezellig uit!), wiebeloogjes en een lijmpistool. Wiebeloogjes koop je tegenwoordig in veel hobbywinkels, maar we hebben ze zelf ook al bij de Action gespot voor een klein prijsje. Dat maakt deze Halloween DIY ook nog eens lekker goedkoop, en daar houden we van!

Zo ga je te werk:

Zorg ervoor dat je mini pompoen schoon en vetvrij is. Dit doe je door hem even goed schoon te maken met een doekje. Pak het juiste formaat wiebeloogjes en leg ze alvast klaar. Maak eventueel met een potloot twee kleine stippen op de plek waar de wiebeloogjes moeten komen. Gebruik het lijmpistool om wat lijm te doen op deze twee stippen, en plak de wiebeloogjes er op.

Even goed laten drogen, en je mini pompoen is klaar! De snelste, simpelste Halloween DIY ooit. En het resultaat vinden we té schattig.

simpele halloween diy pompoen met wiebeloogjes

Liever een moeilijkere Halloween DIY? Een échte pompoen uithollen doe je zo:

Pompoen uithollen voor Halloween: zo pak je dat aan in 4 simpele stappen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Simpele Halloween DIY: versier een mini pompoen met wiebeloogjes
Sluiten