Jaime Andreas
Jaime Andreas Slaapkamer 25 jun 2020

Voor eens en voor altijd duidelijk: dít is de makkelijkste manier van je bed verschonen

Met mijn lengte van 1,60 meter is het bed verschonen een hele opgave. Mijn methode is om half in het dekbedovertrek te klimmen en hem zo vervolgens om het dekbed heen te doen. Dit is een gedoe en er moet toch een betere manier zijn om het bed op te maken. Hier ben ik naar op zoek gegaan, en heb de makkelijkste manier van je bed verschonen gevonden.

Online kwam ik veel verschillende manieren tegen, maar een bepaalde manier van bed verschonen bleef terugkomen. Het leek mij in eerste instantie een beetje omslachtig, maar dat was het eigenlijk helemaal niet.

Je bed verschonen met de burrito methode

De makkelijkste methode van je bed opmaken is de burrito-methode. De eerste keer dat je dit doet moet je waarschijnlijk nog een beetje oefenen, maar daarna is het echt makkelijk. Je dekbedovertrek zit met deze methode perfect om het dekbed heen en je hoeft je niet in allemaal lastige bochten te wringen.

> Lees ook: 4 low budget manieren om je bed leuk op te maken

Stap voor stap je bed verschonen

Allereerst leg je het dekbedovertrek binnenstebuiten op je bed neer met de opening aan het voeteneinde van het bed. Vervolgens leg je het dekbed bovenop de overtrek. Zorg er hierbij voor dat alle punten perfect op elkaar liggen.

Daarna begin je bij het hoofd van je bed en rol je het dekbed en de overtrek naar het voeteneinde toe alsof het een burrito is.

Ben je bij je voeteneinde? Stop je hand vervolgens in de binnenkant van de overtrek en vouw deze aan beide kanten van de burrito over de uiteindes heen. Zodra je dit aan beide kanten van de rol hebt gedaan, kun je hetzelfde ook makkelijk in het midden van de rol doen.

Hierna kun je simpel en snel de burrito weer uitrollen over je bed. Voilà!

Is de methode nog niet helemaal duidelijk? Kijk dan dit filmpje hieronder.

Meer tips van Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor eens en voor altijd duidelijk: dít is de makkelijkste manier van je bed verschonen
Sluiten