Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Boek 9 feb 2017

Making Memories: Interieurs maken is herinneringen maken

“Books aren’t made to furnish, but there is nothing else that so beautifully furnishes a house.” Henry Ward Beecker heeft gelijk, vinden wij. Daarom presenteren we samen met MENDO – candy store for book aficionados – om de week een boek dat jou en je interieur kleur en inspiratie geeft.

Mooi boek dit, over een sterk Nederlands interieurdesign-duo: Leonie Hendrikse en Jeroen Stock. In 2005 startten zij hun bedrijf Stock Interieurs in een kleine werkplaats in Amsterdam. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een toegewijd team dat werkt vanuit Haarlem.

Stock Interieurs heeft haar plaats in de designwereld verdiend en veel van hun projecten vinden hun weg naar nationale en internationale designmagazines. Alles bij elkaar voldoende ervaring en projecten voor een boek, vonden ze. En dat boek is er dus ook gekomen.

De interieurs zijn de moeite waard. De foto’s van het gerenommeerde fotografenduo Carin Verbruggen en Ferry van Drenthem Soesman helpen daar nog een handje bij. Miluska van ‘t Lam – redacteur bij Residence – ging op zoek naar de verhalen achter de projecten en de families voor wie deze projecten ontwikkeld werden. Met elkaar ontwikkelden ze ‘Making Memories‘, een allerprettigst boek over interieur, voor in je interieur.

Making Memories is hier te bestellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Making Memories: Interieurs maken is herinneringen maken
Sluiten