Mae Engelgeer heet ons welkom in Milaan, maar dan op z’n Japans

Het is alweer even geleden dat Roomed’s Renée in Milaan rondliep op de Design Week en nog steeds hebben we niet alle noemenswaardige ontwerpen met jullie gedeeld. Één van de hoogtepunten tijdens Milaan was de collectie van Mae Engelgeer. We schreven een tijdje terug al over de prachtige stoffen die zij in samenwerking met Textiel Lab in Tilburg maakt, maar het is de hoogste tijd voor een update. In Milaan stond zij met haar expo Youkoso, waarvoor Mae geïnspireerd raakte tijdens haar reis naar Japan. Youkoso betekent dan ook ‘welkom’ in het Japans.

De collectie bevat onder andere prachtige kleden. Deze Ceremony rugs zijn nu al verkrijgbaar en worden eventueel op maat gemaakt in Nepal. De kleden worden met de hand geknoopt en dit proces duurt dan ook zo’n 3,5 maanden.

Spot jij tussen deze collectie het perfecte kleed, maar weet je niet zeker of het wel de juiste keuze is voor jouw huis? Misschien kan deze infographic je helpen bij het kiezen van het juist vloerkleed.

De POP en JET towel series zijn vanaf september verkrijgbaar. Nog even geduld dus! Wel kun je ondertussen een kijkje nemen in de webshop van Mae Engelgeer.

Benieuwd wat Renée nog meer spotte tijdens de Design Week? Kijk dan even naar dit artikel.

Reageer op artikel:
Mae Engelgeer heet ons welkom in Milaan, maar dan op z’n Japans
Sluiten