Begin de week fijn met onze favorieten van de MADE.COM lentecollectie

Je mag ons wakker maken voor een nieuwe collectie van MADE.COM. Op de Roomed-redactie zijn we groot fan van deze woonwinkel, en we kwijnen dan ook regelmatig weg bij hun mooie meubels en accessoires. Get ready voor de eerste beelden van de lente/zomercollectie 2020.

En omdat we in deze rare tijden ook graag de léúke dingen willen vieren, delen we maar al te graag onze vier favoriete items uit de nieuwe collectie met je.

MADE.COM collectie lente/zomer 2020

nieuwe collectie made.com lente 2020
Bron: MADE.COM

1. Wanddecoraties van zeegras (set)

Op de Roomed-redactie kunnen we geen genoeg krijgen van een mooie wanddecoratie. Wanddecoraties van zeegras zijn deze dagen helemaal hip, en daar sluiten we ons graag bij aan. Deze wanddecoraties hebben vrolijke accenten in pastelkleuren. Wij willen ze zo snel mogelijk aan de muur hangen. Te koop voor €59.

nieuwe collectie made.com lente 2020
Bron: MADE.COM

2. Kleurrijk kleed

Een vierkant of rond vloerkleed is zó 2019. Dit toffe vloerkleed valt niet alleen op door zijn kleuren, maar ook door de vorm. Een echte eyecatcher in elk interieur. Haal ‘m in huis voor €249.

nieuwe collectie made.com lente 2020
Bron: MADE.COM

3. Ronde lampenkap

Niet álles in huis hoeft aandacht te vangen. Deze ronde lampenkap valt op door zijn eenvoud. Daarmee weet je zeker dat je een item in huis haalt dat rust uitstraalt – precies wat we vandaag de dag nodig hebben. Hij is van jou voor €79.

nieuwe collectie made.com lente 2020
Bron: MADE.COM

4. Kekke stoel

We sluiten af met deze te gekke stoel. Oké, hij is zeker aanwezig, maar zorgt er ook meteen voor dat jouw interieur een flinke upgrade krijgt. Niemand kan meer zeggen dat jouw interieur saai is door deze vrolijke stoel.

Ook fijn: doordat de stoel zo veel kleurtjes heeft, is ‘ie goed te combineren met allerlei kleuren op de muur. Of laat de stoel voor zichzelf spreken en zet ‘m tegen een witte muur aan. Chique hoor! De stoel kunnen we helaas nog niet op de website vinden – maar dat zal vast niet lang duren.

Meer nieuwe collecties om (online) te shoppen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Begin de week fijn met onze favorieten van de MADE.COM lentecollectie
Sluiten