Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 6 mrt 2021

Lekkere collecties: dit zie je deze lente terug bij MADE (Roomed approved!)

Ben jij ook steeds bewuster met het kopen van meubels en accessoires voor jouw interieur? Bij MADE.COM zien ze deze trend steeds vaker terugkomen, en dat is natuurlijk ontzettend positief. Daarom spelen de nieuwste collecties daar op in, en wij delen de eerste beelden met je.

De twee nieuwste collecties van MADE heten Organic Shapes en Investment Pieces. In beide collecties worden comfort en functionaliteit met elkaar gecombineerd, en dat zorgt voor spannende meubelstukken.

Dit kan je verwachten van de nieuwe MADE collecties

made.com lente 2021
Bron: MADE.COM

Organic Shapes

In de collectie Organic Shapes komen vorm en materiaal echt samen. Denk aan ontwerpen met golvende lijnen, natuurlijke vormen en rondingen. Die vormen worden gecombineerd met materialen waar je niet van af kunt blijven. Kijk maar eens naar de bouclé fauteuil hierboven, daar wil je toch nooit meer uit komen?

De stijl focust zich veel op wit, al komen aardse kleuren als taupe en groen ook naar voren. De designs hebben een retro look met een kalme uitstraling, en dat is wat ons betreft een match made in heaven.

made.com lente 2021
Bron: MADE.COM

Ruth Wassermann, Design Director van MADE.COM: “We merkten dat jaren 70 silhouetten erg populair zijn geworden. Deze nemen niet alleen vertrouwd gevoel met zich mee, maar de ronde vormen stralen ook rust uit.

Het zachte kleurenpalet van roomwit en en neutrale kleuren als lichtbeige, in combinatie met stoffen als bouclé en schapenvacht zijn het perfecte medicijn voor de harde realiteit van de buitenwereld.”

Optimisme, positiviteit en kleur: dít zijn de 2021 trends volgens MADE.COM

made.com lente 2021
Bron: MADE.COM
made.com lente 2021
Bron: MADE.COM

Investment Pieces

Dan is er ook nog de collectie Investment Pieces. Hier vinden we producten waarbij een ongewone techniek centraal staat, zoals de lampen met gevlamd glas. Dit geeft een unieke uitstraling in huis, want waar zie je zulk soort lampen nou nog meer?

Bij de collectie ligt de nadruk op duurzaamheid, en de kwaliteit staat boven kwantiteit. Een goede eigenschap voor een collectie waar zulke prachtige items bij te koop zijn.

Beide collecties zijn vanaf nu te koop op de MADE website.

Designers hebben gesproken: deze vrolijke kleur wordt populair in 2021

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekkere collecties: dit zie je deze lente terug bij MADE (Roomed approved!)
Sluiten