Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 5 mei 2020

De nieuwe collectie van MADE is stijlvol én milieubewust

De nieuwe collectie van MADE is geen grote collectie, maar wel een hele fijne. Voor deze collectie werkt MADE samen met vintage merk Beyond Retro. De items zien er niet alleen prachtig uit, maar ze zijn ook nog een milieubewust. Dit is de MADE collectie lente 2020

Het denim van deze collectie namelijk helemaal gemaakt met gerecyclede kleding. En dat is nog niet alles; de producten zijn namelijk geproduceerd in een speciale fabriek van Beyond Retro in India. Hier hebben werknemers betere omstandigheden en een eerlijk loon. Allemaal goeie dingen dus.

MADE collectie lente 2020 x Beyond Retro

Items uit de collectie

De collectie bestaat uit drie verschillende producten; twee kussens en een toffe sprei voor over het bed. De items hebben een speelse vintage en karakteristieke look.

Stijlvol denim

De items uit deze collectie hebben een diepe blauwe denim look. Het geeft je interieur een warme uitstraling, maar staat tegelijkertijd stoer en rustiek. Deze items kun je eigenlijk in ieder interieur wel kwijt. De kussens zijn leuk voor in de woonkamer; ze staan namelijk onwijs stijlvol op de bank. Maar de sprei, in combinatie met de kussens, staat ook vet in de slaapkamer. Het zijn stijlvolle, maar simpele items.

kussen uit nieuwe collectie van MADE
Bron: MADE

kussen van MADE
Bron: MADE

De kussens hebben beide dezelfde soort blauwe kleur, maar zijn ieder toch heel anders. Het kussen met de strepen heeft een speelsere look met verschillende frisse blauwtinten. Het kussen met de cirkel is een dieper soort blauw en geeft weer een hele warme touch aan je interieur. Beide kussens zijn te koop voor €45,-.

sprei van MADE
Bron: MADE

Maar de toffe sprei voor op het bed (of op de bank) is een favoriet uit deze collectie. De sprei ziet er een beetje uit alsof je moeder of je oma alle lappen aan elkaar heeft genaaid, maar dan net iets professioneler. Het heeft die warme vintage look, maar de lichtblauwe vlakken zorgen ervoor dat de sprei er alsnog fris uitziet. De sprei uit de nieuwe collectie van MADE is €79,-.

De collectie van MADE x Beyond Retro is nu verkrijgbaar op MADE.com.

Wil je graag meer shopinspiratie van ons?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De nieuwe collectie van MADE is stijlvol én milieubewust
Sluiten