Trend alert: dit zijn de MADE-trends van nu en je kunt ze virtueel bekijken

MADE is één van de winkels waar we maar al te graag shoppen. De items zijn altijd volgens de laatste trends, van goede kwaliteit en staan onwijs goed in je interieur (want tja, zelfs items als boekensteunen maakt MADE stijlvol). De MADE-showroom staat vól met items aan de hand van de laatste trends, dus laten we snel een kijkje nemen.

Als je op dit moment liever niet naar Amsterdam reist om in de MADE showroom rond te lopen, dan begrijpen we dat helemaal. MADE snapt dit ook, en lanceert daarom een virtueel appartement waar je kunt kijken én meteen kunt shoppen. Ideaal in deze tijd en ook gewoon écht leuk om te doen.

Dit zijn de MADE-trends van het moment

trends 2020 MADE
Bron: MADE

1. Nordic move on

Bij de trend Nordic move on zie je vooral verfijnde designs, zachte contouren en een focus op ambacht. Denk aan een Scandinavische vibe met comfortabele stoelen, rieten meubels met contrasterende zwarte frames, blauw, geel, roze en koper. Hier shop je de trend.

trends 2020 MADE
Bron: MADE

2. The new soft

Als je een van jouw huis een ruimte wilt maken waar je echt tot rust kunt komen, ga dan voor The new soft. Knusse vormen en natuurlijke materialen worden hier gebruikt om een woonkamer te creëren waar je ultiem kunt relaxen. De kleuren van de trend zijn dan ook geïnspireerd op de natuur: warm terracotta, olijfgroen en aardse neutrale kleuren. Hier shop je de trend.

trends 2020 MADE
Bron: MADE

3. Luxe maximalist

Als je er wel van houdt om een statement te maken met je interieur, dan is Luxe minimalist iets voor jou. Deze trend is geïnspireerd door disco avonden in de jaren 70 – en ja, dat is net zo extravagant als het klinkt. Denk aan gebogen vormen, zacht fluweel en messing accenten. Hier shop je de trend.

Hoe spot je eigenlijk zo’n trend?

MADE komt geregeld met nieuwe trends. Wij schreven al eerder een artikel over trends spotten, maar kregen voor dit artikel de gelegenheid om MADE’s Design Director Ruth Wassermann te interviewen. Deze kans hebben we met beide handen aangegrepen, en Ruth vertelde ons het volgende over trends spotten:

“Op de hoogte blijven van de behoeften van onze klanten is erg belangrijk voor ons. Als online retailer hebben we gelukkig genoeg gegevens over onze klanten. We kunnen van elke dag terugzien waar onze klanten op zoeken, en wat ze kopen.

Socialmediakanalen zoals Pinterest en Instagram bieden ons ook geweldige inzichten in waar het grote publiek naar op zoek is en wat op dit moment trending is. En natuurlijk, werkend in de ontwerpindustrie, ben ik altijd op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie. Of dat nu is wanneer ik een nieuwe winkel in de buurt ontdek, of wanneer ik een lokaal restaurant, galerie of museum bezoek.”

Een kijkje in een virtueel appartement

Tijd om de trends in “real life” te bekijken. Via deze link kom je terecht in het virtuele MADE-appartment, waar je zo lang als je wilt rond kunt kijken. Alle items die in het huis te zien zijn, zijn terug te vinden in de MADE-webshop. Als je met je muis over de rondjes gaat, krijg je meer informatie over het product te zien.

Ook kan je vanuit daar doorklikken naar de productpagina van het item, waardoor je het zo in je online winkelmandje kunt leggen.

Meer over MADE op Roomed

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Trend alert: dit zijn de MADE-trends van nu en je kunt ze virtueel bekijken
Sluiten