Fan van astrologie? Dan is deze maanlamp echt iets voor jou

Het heeft iets rustgevends: de zachte gloed van de maan in een koude, donkere nacht. Die magie van de maan in huis brengen? Dat kan met deze te leuke maanlamp. Met de maanlamp creëer je een romantisch sfeertje in huis. En zeg nou zelf, hóé mooi staat dit in jouw woon- of slaapkamer?

Deze lamp is niet alleen prachtig voor mensen die iets met de maan of astrologie hebben, want we kunnen ons ook goed voorstellen dat deze lamp het heel goed doet in een kinderkamer.

View this post on Instagram

Dormi bajo la Luna, abrigado dentro de tu cuarto! 3 intensidades, base incluida y mil puntos extra a tu casa! #moon #moonlight #moonlamp #objetosdediseño #objetoscononda #regaloscreativos #regalosoriginales #dosisdediseño #decor #homedecor #lavacaenbikini #tucuman

A post shared by Lavaca EnBikini (@lavacaenbikini) on

View this post on Instagram

Ilumina tus noches, con la Luna 🌕 en tu habitación 💫💫💫🌖 #lavalamp #lamparas #luna #lunallena #moonlamp

A post shared by Clic Outlet (@clicoutlet) on

Een maanlamp voor elke kamer

De lamp is verkrijgbaar in verschillende diameters: 8 cm, 10 cm, 12 cm, 15 cm en 18 cm. Je kunt je eigen maanlamp dus zo groot of zo klein aanschaffen als je zelf wilt. Een kleine in de kinderkamer en een grote in je eigen slaapkamer bijvoorbeeld.

Prijzen beginnen in deze webshop bij €29,90 en lopen op tot €85,90 voor de allergrootste. Je betaalt geen verzendkosten, dus er komen geen onvoorziene kosten bij kijken. En dat vinden we dan wel weer zo fijn.

Nog meer mooie lampen voor jouw interieur:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Fan van astrologie? Dan is deze maanlamp echt iets voor jou
Sluiten