Maak kennis met The Majestic Bus, een knus huis op wielen

Ben jij zo iemand, die nooit lang op één plek kan wonen en eigenlijk het liefst altijd op doorreis is? Noemen ze jou ook wel de nomade met de koffer als kledingkast? Dan ga je The Majestic Bus geweldig vinden. Dit is namelijk een oude bus, omgetoverd tot knus huis!

The Majestic Bus doet ons direct verlangen naar een lange roadtrip, bijvoorbeeld door de outback van Australië om maar wat te noemen. We weten alleen niet zeker of de bus nog wel kan rijden..

In de bus vind je een keukentje, een bed voor twee personen en een ruime hoekbank, die ook nog omgetoverd kan worden tot een bed voor extra logees. Het interieur is heerlijk knus met houten kastjes en een gezellige kachel voor de koudere nachten. Even verderop in een bijgebouw is een bad op pootjes, toilet en wederom een lekker kacheltje.

Het leuke aan deze bus is dat je er zelf ook kan overnachten. De bus is namelijk te huur vanaf €140,- per nacht voor een minimaal verblijf van twee nachten.

En ohja.. The Majestic Bus staat eigenlijk altijd in Radnorshire Hills in het Verenigd Koninkrijk dus echte nomaden moeten hun roadtrip waarschijnlijk toch in een andere bus voortzetten. Maar daar hebben we gelukkig ook wat voor gevonden: de blije bus, die je kan huren voor een weekendje weg of ga op vakantie in een oude schoolbus.

Eerder kwamen we ook al twee vriendinnen tegen, die wonen in een oude stadsbus, hoe cool!?

Meer bussen met een tweede leven? Als onderdeel van een afstudeerproject maakte een student van een oude schoolbus een mobiele woning met een cool interieur!

www.majesticbus.co.uk

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Maak kennis met The Majestic Bus, een knus huis op wielen
Sluiten