Maak de tuin last minute gezellig met deze planten uit de Aldi folder

De planten uit de Aldi folder – we zijn er gek op. Vorige week renden we massaal naar de Aldi voor grote kamerplanten voor een klein prijsje (misschien staan er nog wel een paar), deze week kunnen we bij onze budgetwinkel terecht voor iets heel anders: een schaal voor in de tuin.

Één ding is zeker: op de plantenafdeling van de Aldi is het nooit saai. Deze buitenplant zorgt ervoor dat jouw tuin of terras ook met warme weer van de komende week er nog hartstikke vrolijk uitziet.

planten uit de Aldi folder week 35
Bron: Aldi folder week 35

Planten uit de Aldi folder week 35: Sempervivum

Deze Sempervivum uit de Aldi folder komt precies op het juiste moment: deze buitenplant vindt het heerlijk om in de zon te staan. En laten we nou nét een super zonnige week hebben in Nederland.

Je geeft de Sempervivum 1 x per week water. Als je de schaal koopt, is de hoogte 15 tot 20 centimeter. Met een beetje liefde en genoeg zon willen de plantjes nog wel eens lekker groeien. De potmaat van de buitenplant is 29, en de Sempervivum is van jou voor slechts €7,99.

Nog meer leuks uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er elke week prachtige kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Zoals we aan het begin van het artikel al zeiden, kon je vorige week bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor grote kamerplanten voor een klein prijsje. Dit is jaarlijks dé deal waar we met smart op wachten. We verwachten dat ze inmiddels uitverkocht zijn, maar misschien zijn er nog een paar grote planten in de winkel te vinden.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zo scoorde je vorige keer bij de Aldi een blauwe led-wolk voor de kinderkamer.

Reageer op artikel:
Maak de tuin last minute gezellig met deze planten uit de Aldi folder
Sluiten